Vill ert företag synas mer mot I:are?


Utbildningen i Industriell ekonomi vid Linköpings universitet är den första av sitt slag i Sverige, och vi representerar fler I-studenter än något annat lärosäte. Det gör att vi kan ge ert företag mycket goda förutsättningar att hitta nya, duktiga talanger. Nedan följer några exempel på vad vi kan erbjuda. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.

Visa erbjudanden

Varför industriell ekonomi?

Storlek

Vi representerar fler I-studenter än något annat lärosäte och har det största alumninätverket av sitt slag.

Bredd

Utbildningen är unik genom att den kombinerar teknik med ledarskap och ekonomi.

Förmåga

Studenter vid Industriell ekonomi har visat sig lyckas mycket bra inom såväl näringsliv som offentlig sektor.

SamarbetspartnerHuvudsponsor och samarbetspartner

Sektionen för Industriell ekonomi kan erbjuda ett större samarbete som huvudsponsor alternativt samarbetspartner. Avtalet kan skräddarsys efter ert företags specifika behov och önskemål. Vi säkerhetsställer att våra samarbetspartners får löpande exponering mot våra studenter.

FöretagspresentationerLunchpresentation

En lunchpresentation innehåller:

 • En föreläsning på universitetet under lunchen kl 12:15-13:00
 • I-sektionen marknadsför och administrerar arrangemanget.
 • Ett utmärkt tillfälle för en bred exponering mot studenter.
 • Vi bollar gärna tankar och idéer kring sätt att göra ett arrangemang som sticker ut och blir ihågkommet.

Event

Anordna ett event på skolan, hos ert företag eller annan valfri plats för att få mer tid och kontakt med studenterna. Vanliga aktiviteter är t.ex. caselösning eller övningar i presentationsteknik, följt av middag eller annan social aktivitet.

 • Inbjudan kan förmedlas till alla eller en specifik grupp studenter.
 • Vi bollar gärna tankar och idéer kring sätt att göra ett arrangemang som sticker ut och blir ihågkommet.

Sponsor till enskilda evenemang

Under året arrangerar I-sektionen en mängd olika evenemang med mycket bra möjligheter till exponering. Exempel på evenemang som ert företag kan vara sponsor till är:

 • Casetävlingar: Var med och utforma caset samt utgör juryn.
 • Sittningar: Kom närmare studenterna under avslappnade former och låt era representanter uppleva studentlivet igen.
 • Evenemang mot presumtiva I-studenter:
  • Gymnasiecaset, en casetävling för gymnasiestudenter.
  • I-resan, en dag då gymnasielever besöker I-sektionen för att uppleva studentlivet. Exponera ert företag med en föreläsning eller med en monterplats.

MarknadsföringRiktade e-postutskick

Vi erbjuder möjligheten att skicka ut e-postutskick till studenter i olika årskurser, allt efter era önskemål. Utskicken är ett mycket bra sätt för ert företag att nå ut till våra medlemmar.

Notis på webbplats

Annonser på I-sektionens hemsida informerar om era specifika erbjudanden. Webbplatsen är välbesökt av våra studenter och är vår populäraste plattform för företagen att nå ut till I-studenter, www.i-portalen.se.

Sektionstidning

Ipikuré är en tidning som skickas ut till fler än 1000 studenter i olika årskurser på Industriell Ekonomi, via post men finns även tillgänglig i sektionens gemensamma rum/datasal. Tidningen skickas ut fyra gånger per år. Tidningen görs av en redaktion men där även alla studenter som vill bidra md reportage får möjlighet till det. Tidningen innehåller artiklar om studentlivet, studenter som gjort något speciellt, I- are som är ute i arbetslivet, loggor och annonser från företag osv. Vill ni ha mer insikt av vad tidningen innehåller kan exemplar mejlas.

Karriärskatalog

Varje år skickar vi ut en katalog ut till studenter i äldre årskurser – FullTime-katalogen. Denna katalog innehåller uppslag och inspiration på vad nyutexaminerade civilingenjörer inom Industriell Ekonomi har för karriärsmöjligheter.

Affischering

Affischering på väl valda platser runt om på universitetet. Affischer postas till Linköping, varefter vi står för uppsättningen av dessa.

TEAM ArbetsmarknadsdagarTEAM är en av Sveriges största arbetsmarknadsmässor där ambitiösa studenter möter eftertraktade arbetsgivare. Omkring 4000 studenter besöker årligen mässan för att lära sig mer om de cirka 80 utställande företagen. Syftet med mässan är att sammanföra företag och studenter – som utställande företag får ni därmed en möjlighet att möta några av Sveriges mest eftertraktade studenter.

Kontakta oss

Vill ni veta mer om våra erbjudanden eller har ni andra frågor och funderingar?

Kontakta Näringslivsutskottet så återkommer vi snarast.

foretag@isektionen.se